Ισόπαλος με Αστέρα Αγρινίου ο Α.Ο. Λυγιάς

Θα ακολουθήσει βίντεο του αγώνα

Με ισοπαλία ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας η ομάδα μας, απέναντι στον Αστέρα Αγρινίου. Αρκετά μουδιασμένη μπήκε η ομάδα Λυγιά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και γενικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 21ο λεπτό ο Δημητρόπουλος Θέμης, θα βρεθεί τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος θα τον ανατρέψει κερδίζοντας πέναλτι.

Το πέναλτι θα το εκτελέσει ο Δημητρόπουλος Βασίλης, όμως θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 37ο λεπτό, μετά από ένα λάθος της άμυνας, η μπάλα θα φθάσει σε αντίπαλο παίχτη, ο οποίος θα σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι, κάνοντας το 0-1 το οποίο θα είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας θα ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Δερβίση Άγγελο, όπου μόλις είχε μπει αλλαγή, μετά από πάσα – ασίστ του Δημητρόπουλου Θέμη. Τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά από λίγα λεπτά, όπου η ομάδα μας έφερε το παιχνίδι στα ίσια, καθώς ο Δημητρόπουλος Θέμης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας για το υπόλοιπο του παιχνιδιού την ομάδα του με 10 παίχτες. Από το σημείο της αποβολής και μετά ξεκίνησε δυνατός αέρας και βροχή οπότε δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με το σκορ να παραμένει ως έχει έως το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυρ. 13-11-2022 και ώρα 15.00, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Ματαράγκα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αράκυνθο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...