Ισόπαλος ο Προμηθέας.

Μετά το πολεμικό ρεπορτάζ που σας αναφέραμε σε προηγούμενα  δημοσιεύματα πρέπει να περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι που όλοι οι υγιείς φίλαθλοι επιθυμούν.Έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την άνοδο πολύ νωρίς ο Προμηθέας τώρα θέλει έστω το βαθμό της ισοπαλίας για  να πετύχει το στόχο του.

Στο 5′ ο Βασιλόπουλος θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Γερετσιάν. Στο 27′ από μπαλιά του Μάνθου ο Αχτύπης θα βγει μόνος απέναντι στον Βασιλόπουλο που όμως τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα. Στο 36′ ο Καλαβριζιώτης θα σουτάρει, η μπάλα θα βρει στον Αχτύπη και θα αλλάξει πορεία, θα βρει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αγίου Δημητρίου αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Αχτύπης θα σουτάρει και θα κάνει το 1-0. Στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ο Αχτύπης θα βγει τετ-α-τετ αλλά θα τον σταματήσει ο τερματοφύλακας εντυπωσιακά. Στο 46′ ο Καλαβριζιώτης με ωραία πάσα θα βρει τον Αχτύπη μέσα στην περιοχή που από καλή θέση θα πιάσει κακό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 53′ ο Καλαβριζιώτης πάσαρε στον Αχτύπη και αυτός στον Αποστολόπουλο που θα προλάβει να πλασάρει τον βασιλόπουλο στην έξοδό του, όμως η μπάλα θα βρει στο δοκάρι  και θα απομακρυνθεί. Στο 72′ ο Κ. Κωστακιώτης σούατρε όμως ο Χασαπογιάννης θα διώξει σε κόρνερ. Στο 82′ ο Καλαβριζιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και στη συνέχεια στο κεφάλι του Αποστολόπουλου και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85′ ο Άγιος Δημήτριος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χασαπογιάννη σε αντίπαλο μέσα στην περιοχή με τον Διώτη να έχει αντίθετη άποψη και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία τον Μασούρα.

Προμηθέας – Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Προμηθέας Γαυρολίμνης (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Χασαπογιάννης Δ., Κωνσταντάρας, Διαμαντόπουλος,Καλαβριζιώτης, Δημητρόπουλος, Καλαβρουζιώτης Γ., Αχτύπης (73′ Σπυρόπουλος), Τριώτης, Μάνθος (92′ Μαργαρίτης), Γερετσιάν, Αποστολόπουλος.

ΦωτόΜάρκος Τσιλιγιάννης

.........

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...