Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο διαδηλωτής με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι (Φωτογραφίες)

Με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένας από τους πέντε διαδηλωτές που προσήγαγαν οι αστυνομικοί μετά τα επεισόδια στο μνημείο των Μπιζανομάχων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο διαδηλωτής κατά την προσαγωγή του, ήταν ήδη τραυματισμένος και οι αστυνομικοί λίγο αργότερα, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί υπέβαλαν τον τραυματία σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ διέγνωσαν διάσειση και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος, σε δηλώσεις του για τον τραυματισμό των συναδέλφων του και τα επεισόδια, επέρριψε ευθύνες στην αστυνομική διεύθυνση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Όπως είπε, οι ευθύνες είναι τεράστιες, διότι έστειλε συναδέλφους, «ως πρόβατα επί σφαγή», χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό απέναντι σε 30 οπλισμένους με λοστούς, την ώρα που έπρεπε εκεί να βρίσκεται η ειδική ομάδα. Η διαδήλωση γινόταν από αντεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν για τη συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης.

Η αστυνομία έχει κάνει σε πέντε προσαγωγές. Σε δηλώσεις τους, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν. 

Μάλιστα, ο κ. Στέφος ανέφερε πως η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/271865-Ioannina-Sto-nosokomeio-diadelotes-me-sobara-traymata-sto-kephali-PHotographies ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...