“Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεσολογγίου”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεσολογγίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ιστών οδοφωτισμού του εν λόγω κόμβου.    

Ειδικότερα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου από τις 08:00 έως τις 18:00 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου από τις 08:00 έως τις 19:00 θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο. Ο αποκλεισμός αρχικά θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και με την ολοκλήρωση των εργασιών και την άρση αυτού, θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. 

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Α(Κ) Γαυρολίμνης από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Αντίστοιχα, με το πέρας των εργασιών και τη μεταφορά του αποκλεισμού στον εταίρο κλάδου εισόδου του κόμβου, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω της Παλαιάς εθνικής Οδού, θα οδηγούνται έως τον Α(Κ) Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου), από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...