Κάθε ματς και καλύτερη η ΑΕΚ, «καθάρισε» εύκολα την Μπνέι

ΑΕΚ

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Μπνέι Σαχνίν και έδειξε πως όσο περνά ο καιρός «δένει» όλο και πιο πολύ.  

Η Ένωση στο τελευταίο της τεστ κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε επικράτησε εύκολα των Ισραηλινών και γυρίζει στην Αθήνα για το τελικό μοντάρισμα ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Χιμένεθ στο ματς. Πέτυχε και τα δύο της τέρματα πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Αρχικά στο 4ο λεπτό ο Λάζαρος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι έπειτα από σέντρα του Βινίσιους, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γαλανόπουλος επίσης με δύσκολη κεφαλιά έγραψε το 2-0 ύστερα από γύρισμα του Γκάλο από τα δεξιά. 

Η ΑΕΚ άγγιξε το τρίτο γκολ στο 90′, όταν έπειτα από ωραία συνεργασία του Πατίτο με τον Αλμέιδα, η Γιούσης βρέθηκε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Έτσι, το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πρέσινγκ, γρήγορη κυκλοφορία και πλουραλισμός στις επιθετικές επιλογές ήταν τα στοιχεία που είχαν οι κιτρινόμαυροι στο παιχνίδι τους. 

Το ματς παραλίγο να ξεφύγει στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Γαλανόπουλος (ήταν εξαιρετικός) βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από δολοφονικό μαρκάρισμα για… φυλακή του Γκαούτσο. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης (46′ Τσιντώτας), Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (62′ Μανωλάς), Τσόσιτς (73′ Γιαννούτσος), Βινίσους, Γαλανόπουλος (53′ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (73′ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (46′ Βλαχομήτρος, 79′ Πατίτο), Κλωναρίδης (46′ Αλμέιδα), Τρίστασον (62′ Αντωνίου, 79′ Λιβάγια), Γιακουμάκης (69′ Γιούσης).

Μπνέι Σαχνίν: Ματάν, Αλί, Αμπραχάμ, Σαρί, Βάντερσον, Χαλέντ, Ταμπί, Τζόναταν, Φιράς, Ζαγκούρι, Γκάουτσο.

 

πηγή: filathlos

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/292927-Kathe-mats-kai-kalytere-e-AEK-katharise-eykola-ten-Mpnei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...