Κάλεσμα υπερψήφισης του ΚΚΕ από τη Ναύπακτο

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα καλούνται να επιλέξουν, ποιο κόμμα θα υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά τους και θα είναι δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές.

Τα αστικά κόμματα ζητούν τη συγκατάθεσή τους για να μπορούν, από διαφορετικές θέσεις, να εφαρμόσουν την ίδια αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική, υπηρετώντας πιο πιστά και πιο αποτελεσματικά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και άλλα. Στην κατεύθυνση αυτή χρησιμοποιούν ψεύτικα διλήματα, υποσχέσεις, εκφοβισμούς, εκβιασμούς, απειλές, τρομοκρατία, ταξίματα και ότι άλλο διαθέτει το παλιό και το νέο οπλοστάσιό τους στις κάθε φορά εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν τίποτε να κερδίσουν από την εναλλαγή των κομμάτων του δικομματισμού, των δορυφόρων τους και των κομμάτων μιας χρήσης, που εμφανίζονται προεκλογικά για να εισπράξουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια και να την καταθέσουν στο παζάρι των μετεκλογικών διεργασιών. Η υπερψήφισή τους, θα τους δώσει το δικαίωμα να επικαλούνται ότι τα όποια μέτρα θα πάρουν σε βάρος τους, θα είναι με τη δική τους συγκατάθεση. Πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας, που χέρι-χέρι ψήφισαν τα μνημόνια, που με τους εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους, τους μαύρισαν τη ζωή, με μόνους κερδισμένους, τα μεγάλα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ποτέ δεν είπε ψέματα στο λαό, δεν του έταξε και δεν του τάζει μαγικές λύσεις και δεν ψάχνει για σωτήρες, έγκαιρα τον ενημέρωσε για την πολιτική των μνημονίων, ξεσκέπασε και αποκάλυψε τα κόλπα και τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, τις υποκρισίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ και τα πήγαινε έλα των πρόθυμων δορυφόρων τους. Δεν έμεινε και δεν μένει μόνο στις διαπιστώσεις και στα ευχολόγια, αξιοποιώντας πάντα τη δύναμη που του δίνει ο λαός για την οργάνωση της αντίστασης, μέσα και έξω από τη βουλή, μέσα από τα εργατικά συνδικάτα και άλλους φορείς, ώστε από καλύτερες θέσεις να αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική μειώνοντας τα βάρβαρα αποτελέσματα και όπου μπορούν να κερδίζουν και κάτι, προειδοποιώντας πάντα ότι τα οποιαδήποτε κέρδη είναι πρόσκαιρα και καθόλου σίγουρα όσο την εξουσία θα την έχει το κεφάλαιο.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, οι αγρότες, οι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι και τα  άλλα λαϊκά στρώματα, έχουν κάθε λόγο να στηρίζουν ολόπλευρα το ΚΚΕ, έστω και αν δεν συμφωνούν απόλυτα μαζί του, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και ιδιαίτερα της 7ης Ιουλίου.
Τους καλούμε να ψηφίσουν το ΚΚΕ, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, που θα είναι ίδια και χειρότερη με φτώχια, ανεργία, ανασφάλεια και πολέμους, όποιος και αν είναι ο νέος διαχειριστής του σάπιου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τον πλούτο που παράγουμε, τον δικαιούμαστε και μπορούμε να τον διαχειριστούμε προς όφελός μας.   

Καραθανάση Γιάννα καθηγήτρια μουσικής, Καρκαντζός Ξενοφώντας Πολιτικός Μηχανικός, Κατσανάκης Αχιλλέας Οικονομολόγος, Κατσαρής Λευτέρης Οικονομολόγος, Μανωλόπουλος Φίλιππος Ψυχίατρος του ΕΣΥ, Ράπτης Γρηγόρης Δικηγόρος, Φελεκίδης Νίκος Μηχανολόγος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...