Κάνετε πιο εύκολο το περπάτημα με ψηλά τακούνια

Κάνετε πιο εύκολο το περπάτημα με ψηλά τακούνια
Τα ψηλά τακούνια προσθέτουν στην αυτοπεποίθηση και στη γοητεία μιας γυναίκας, αλλά το τίμημα είναι μεγάλο. Ιδίως όσε προτιμούν τα φλατ παπούτσια για την καθημερινή τους δραστηριότητα και κρατούν τα τακούνια για σπέσιαλ περιστάσεις, η εμπειρία μπορεί να είναι οδυνηρή.

Στη πραγματικότητα, ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό μυστικά για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη…

Βασική αρχή: αγοράστε το σωστό μέγεθος. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος το πόδι να στριμωχτεί στο παπούτσι. Μόλις έχετε το σωστό μέγεθος για εσάς και ένα αποδεκτό ύψος, είσαστε έτοιμοι.

Όμως δεν αρκεί αυτό… διαβάστε μερικά  κόλπα για να κάνετε τα τακούνια σας τους ιδανικούς συνοδούς για μία έξοδο!
*Επιλέξτε γόβες με στρογγυλή άκρη.  Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Kate Middleton φοράει αυτά τα παπούτσια στις δημόσιες εμφανίσεις της; Είναι πιο άνετα από ό,τι  τα μυτερά, τα οποία τείνουν να ωθούν όλα τα δάχτυλα των ποδιών σας μαζί.

*Χρησιμοποιήστε αποσμητικό. Το αποσμητικό στα πόδια σας, απομακρύνει τις μυρωδιές και επίσης προλαμβάνει τις φουσκάλες. Περάστε το πάνω από τη φτέρνα σας και οπουδήποτε αλλού αγγίζει το παπούτσι σας πριν φορέσετε τα τακούνια.

*Παγώστε μια σακουλίτσα με νερό μέσα στο παπούτσι σας. Είναι περίεργο, αλλά λειτουργεί. Απλά γεμίστε μια πλαστική σακούλα με νερό, και βάλτε τη μέσα στο παπούτσι σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Καθώς το νερό παγώνει, διαστέλλεται και με τη σειρά του θα «ανοίξει» και το παπούτσι σας.

*Βρείτε ένα τσαγκάρη και κάντε τον φίλο σας. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να καταφέρει ένας καλός τσαγκάρης στην επισκευή του παπουτσιού σας.

*Μην τα φοράτε κάθε μέρα. Δεν τρώτε γλυκά κάθε μέρα, έτσι το ίδιο ισχύει και τα για τακούνια. Δίνοντας στα πόδια σας ένα ρεπό σημαίνει ότι θα είναι ακόμη πιο άνετα για τα τακούνια σας την επόμενη φορά.

*Φορέστε χοντρές κάλτσες. Μπείτε στον πειρασμό να φορέσετε τα καινούργια σας τακούνια με χοντρές κάλτσες ακόμα και όταν είναι να τα δοκιμάσετε στο κατάστημα, πριν τα αγοράσετε. Έπειτα όταν τα πάρετε στο σπίτι, φορέστε τα με ένα ακόμα πιο χοντρό ζευγάρι για να ανοίξουν ακόμα πιο πολύ.

*Επιλέξτε ένα πιο φαρδύ τακούνι. Το τακούνι-στιλέτο μπορεί να φαίνεται κομψό, αλλά προσφέρει πολύ λίγα στο θέμα στήριξης. Το λεπτό τακούνι σημαίνει ότι το πόδι και το κύριο βάρος σας σε κάθε βήμα πέφτει σε μία πολύ μικρή επιφάνεια.  Ενώ σε μια ευρύτερη επιφάνεια τακουνιού, βοηθά να δινέμεται πιο ομοιόμορφα το βάρος.

*Χρησιμοποιήστε πάτους από σιλικόνη. Αγαπάμε πολύ τους πάτους που δίνουν την αίσθηση του  μαξιλαριού κάτω από το πόδι μας.

*Οι περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης πωλούν τα παπούτσια στο πλάτος Μ, αλλά ίσως χρειαστεί ευρύτερη ή στενότερη φόρμα για μια πιο άνετη εφαρμογή. Την επόμενη φορά που θα είστε σε ένα κατάστημα υποδημάτων, καλό θα είναι τα πόδια σας να  τα μετρήσει ένας επαγγελματίας.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...