“Κάποιες σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας είχαν τολμήσει να μας κάνουν κριτική”!

Με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να βρίζει τους συνεργάτες του και αυτοί με τη σειρά τους να ανταποδίδουν με ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Οι τρεις τους μιμήθηκαν τα όσα συνέβησαν χθες στην προανακριτική της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία να τα πει έξω από τα δόντια για όσους τον είχαν κατηγορήσει το περασμένο καλοκαίρι ότι είχε “στήσει” τον καβγά Κασιδιάρη – Κανέλλη – Δούρου.

“Ρε τι πράγμα ήταν αυτό. Κυρίες και κύριοι, κάποια ποντικάκια της δημοσιογραφίας, κάποια σκουληκάκια, κάποιες σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας, πέρσι με τον Κασιδιάρη εδώ είχαν τολμήσει, τα παιδάκια, που αν δεν είχαν τον μπαμπά και τον θείο και τον ξάδερφο, δεν θα είχαν κάνει ποτέ καριέρα, να μας κάνουν κριτική. Ότι ήταν μια εκπομπή στημένη, τότε με τον Κασιδιάρη, τη Δούρου και την Κανέλλη. Χθες τι έγινε στη Βουλή; Τα είχαμε πει. Ξέρετε τι είχαμε πει; Καλά εδώ έγινε για να έχουμε τηλεθέαση. Αφού δεν έχει κάμερες στη Βουλή, είχε τηλεθέαση; Ήταν εικόνα κοινοβουλίου αυτή;” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, δίνοντας την απάντησή του σε όσους τον είχαν αμφισβητήσει.

Δείτε το βίντεο:

{youtube}axD5YIN5ja0{/youtube}

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...