Κάτοικοι των οδών Βλαχερνών και Σισμάνη: Παίζετε με τη νοημοσύνη μας κύριοι του Δήμου Αγρινίου;

«Η σύμβαση που έχει υπογραφεί για ανακατασκευή του δρόμου από τις 25/11/2018 δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη» τονίζουν κάτοικοι των οδών Βλαχερνών και Σισμάνη στο Αγρίνιο.

Η άθλια κατάσταση του δρόμου στην περιοχή έχει αναφερθεί κατά καιρούς από τους κατοίκους δίχως όμως να έχει βρεθεί λύση.

Τα μπαλώματα των δρόμων σίγουρα δεν είναι αυτό που ζητούσαν οι πολίτες. Τα όσα αναφέρουν μέσω του agriniopress.gr , είναι χαρακτηριστικά:

Έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές για το πρόβλημα που υπάρχει στο δρόμο Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη.

Έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες για την κατάσταση του δρόμου. Η σύμβαση που έχει υπογραφεί για ανακατασκευή του δρόμου από τις 25/11/2018 δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη.Και ούτε πρόκειται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά σήμερα Τρίτη 12/11/19 ήρθε ένα συνεργείο το δήμου και έριχναν οι εργάτες με τα φτυάρια άσφαλτο μέσα στις λακκούβες.Δείτε φωτογραφίες.Και μάλιστα η μέρα ήταν για βροχή κι αυτή ρίχνανε άσφαλτο μέσα στις λακκούβες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δρόμο που φτιάξατε.

Αυτή είναι κύριοι του Δήμου Αγρινίου η σύμβαση για το συγκεκριμένο δρόμο;

Παίζετε με την νοημοσύνη των κατοίκων της περιοχής κύριοι το δήμου Αγρινίου;Τι κάνατε τώρα με αυτό για να καταλάβουμε. Ρίξατε από πάνω λίγη άσφαλτο και τελειώσατε;

Να έρθετε και να πάρετε πίσω κύριοι του δήμου Αγρινίου τα μπαλώματα που ρίξατε στο δρόμο κι αυτά μισά και αναίσθητα και σε βροχερή μέρα.Δεν τα θέλουμε .Να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ η σύμβαση που την κρατάτε επίτηδες στο συρτάρι.

Εμείς θεωρούμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας εδώ στη περιοχή; Δε φτάνει που δεν φτιάχνεται το δρόμο αλλά υποφέρουμε και κάθε Πέμπτη με τη λαϊκή.Και τίποτα δεν κάνετε.

Και μη μας πείτε κύριοι του δήμου Αγρινίου ότι είναι προσωρινά τα μπαλώματα.Εμείς δεν θέλουμε μπαλώματα θέλουμε ολοκληρωτικές λύσεις».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...