Κάτω Βασιλική: Υπο έλεγχο η πυρκαγιά-Εναέρια μέσα έκαναν ρίψεις .Βίντεο -ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η πυρκαγιά τέθηκε υπο έλεγχο αν και οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή αγροτικών εργασιών και κοπής χόρτων ιδιαίτερα με καταστροφείς αυτή την εποχή.

Νεότερα

Eχουν καεί 80 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης ενώ έχει συλληφθεί και ανακρίνεται και ο ιδιοκτήτης της έκτασης απ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά .

15:57 Η φωτιά έχει οριοθετηθεί. Στις προσπάθειες κατάσβεσης έχουν ριχτεί 22 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη Ναύπακτο και τις γύρω περιοχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κρατείται και ανακρίνεται από την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτο ένας αγρότης που εκτελούσε εργασίες κοπής χόρτων με καταστροφέα από τον οποίο προήλθε η φωτιά

Στη μάχη Με τις φλόγες συμμετείχε ελικόπτερο καθώς και επίγειες δυνάμεις. Στο σημείο βρέθηκε και ο υποστράτηγος και συντονιστής κ. Ρουμελιώτης ,ο περιφερειάρχης της πυροσβεστικής Χριστόφορος Μπόκας και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης.

πρώτη ενημέρωση
Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην Κάτω Βασιλική αρχικά μέσα σε αγροτική έκταση και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε πευκόδασος. Αυτή την ώρα η πυρκαγιά δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή όμως αν δεν τεθεί άμεσα υπο έλεγχο κατευθύνεται προς την Άνω Βασιλική .Στην μάχη με τις φλόγες συμμετέχουν έξι πυροσβεστικά οχήματα , πεζοπόρο τμήμα της Π.Υ. καθώς και η εθελοντική Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Δείτε πρώτες εικόνες – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...