Κάψτε θερμίδες στην παραλία

Κάψτε θερμίδες στην παραλία
Τα σπορ του καλοκαιριού που μας ξεκολλάνε από την ξαπλώστρα.

Υπάρχουν πολλοί και διασκεδαστικοί τρόποι να ξεκολλήσετε από την ξαπλώστρα της παραλίας και να κάψετε θερμίδες. Διαβάστε μερικούς από αυτούς…

Stand Up Paddling

H νούμερο ένα τάση του καλοκαιριού ονομάζεται «όρθια κωπηλασία». Έχει χαβανέζικη καταγωγή και πρόκειται για μία παλιά μορφή surfing.

Είναι φανταστικός τρόπος για να ασκηθείτε στη θάλασσα και θεωρείται πολύ πιο εύκολο (και γρήγορο) να μάθετε πώς να το κάνετε απ’ ό,τι το surfing.

Water Ski – Wake board

Είναι πάντα η δημοφιλής επιλογή για σπορ στην παραλία και τις διακοπές. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να παραχωρεί τη θέση του στο πιο διασκεδαστικό wake board που έχει τη φρεσκάδα του νέου, αν και οι αρχές του είναι πάνω κάτω οι ίδιες, με τη διαφορά ότι, εφόσον κάνετε σκι σε μία σανίδα αντί για δύο, έχετε πλάγια θέση και όχι ευθεία όπως στο σκι.

Surfing

Είναι το water sport με τις περισσότερες απαιτήσεις μετά το wind surfing, όσον αφορά το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο σε Αυστραλία και Αμερική, αλλά και εδώ έχει τους πιστούς οπαδούς του.

Wind Surfing

Άμεσος συνεχιστής του surf είναι το wind surf, και συνδετικός κρίκος με την ιστιοπλοΐα. Είναι απαιτητικό, θέλει ικανότητες, γνώσεις και τεχνική. Είναι άθλημα που χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο να το κατακτήσετε, αλλά αξίζει. Αναζωογονεί την ψυχική διάθεση, καλλιεργεί την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί χαρακτήρες δυναμικούς.

Beach Volley

Γυμνάζει σχεδόν όλο το σώμα, αφού βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση. Τα πόδια, τα χέρια, όπως και ο κορμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς τρέχετε, πηδάτε ή βουτάτε, περνάτε την μπάλα στο άλλο μισό του γηπέδου.

Κολύμβηση

Αν το εξασκήσετε κανονικά, οι θερμίδες που θα κάψετε ανέρχονται στις 500 την ώρα, αφού γυμνάζει όλο το σώμα, άνω και κάτω άκρα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Scuba Diving

Δεν είναι τόσο άθλημα όσο εμπειρία. Χρειάζεται κάποια θεωρητικά μαθήματα στην αρχή για να καταλάβετε τις έννοιες, αλλά θα κάψετε και 373 θερμίδες την ώρα!

Ρακέτες

Να θυμάστε πως αν παίξετε μόλις 20 λεπτά ρακέτες θα κάψετε μέχρι και 200 θερμίδες.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...