Κέιπ Τάουν: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Κέιπ Τάουν: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί και νοσοκόμοι, όταν αντίκρισαν στην είσοδο του νοσοκομείου έναν άντρα να… ζητά κάποιον γιατρό, να του βγάλει ένα… μαχαίρι από το κεφάλι. Το ίσιο σαστισμένοι και οι ασθενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα υποδοχής.

Ο Σον πήγαινε με το ποδήλατο στην δουλειά του στην περιοχή Στραντ στο Κέιπ Τάουν όταν δέχθηκε επίθεση από δύο άντρες από τους οποίους ο ένας τον μαχαίρωσε στο κεφάλι.

Το μαχαίρι κόλλησε στον κρόταφό του την ώρα που οι άλλοι δύο άντρες προσπάθησαν να πάρουν το ποδήλατό του αλλά ο γενναίος Σον αντιστάθηκε και κατάφερε να τους νικήσει και τους δύο.

Μετά από αυτό ανέβηκε στο ποδήλατό του και πήγε μόνος του στην κοντινή κλινική του Δρ Μπρένταν Βέντερ! Εκεί μπήκε στην αίθουσα υποδοχής και παρακάλεσε κάποιον να του… περιποιηθεί το τραύμα!

“Ήταν τρομερό το να τον βλέπεις με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον κρόταφό του αλλά ήταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος παρόλο που αιμορραγούσε πολύ”, ανέφερε ο γιατρός.

“Ήταν πολύ τυχερός που το μαχαίρι τον πέτυχε στο λάθος σημείο για να πεθάνει”, πρόσθεσε.

hgfhfg

lk;lk;

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/347501-Keip-Taoyn-Andras-pege-sto-nosokomeio-me-ena-machairi-karphomeno-sto-kephali-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...