Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή – «Εγώ την σκότωσα»

Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή – «Εγώ την σκότωσα»

Τη δολοφονία της 28χρονης κόρης του ομολόγησε πριν λίγο ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα και βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της. 
Ήδη, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 28χρονης, βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας. 
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το corfutv.gr, πριν λίγο, ο πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε ότι τη σκότωσε.
Η καταγγελία για την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε γίνει από τον σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/350518-Kerkyra-Omologese-o-pateras-tes-28chrones-poy-bretheke-nekre-Ego-ten-skotosa ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...