Κίνδυνος ανάφλεξης πλυντηρίων πιάτων -Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Κίνδυνος ανάφλεξης πλυντηρίων πιάτων -Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Οι εταιρείες Bosch, Neff, Pitsos και Siemens ενημερώνουν τους κατόχους πλυντηρίων πιάτων πως διαπιστώθηκε ότι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα σε περιορισμένο αριθμό πλυντηρίων πιάτων που κατασκευάστηκαν μεταξύ των ετών 1999 και 2005 μπορεί να υπερθερμανθεί και, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει ακόμα και ανάφλεξη.

Μάλιστα ως προληπτικό μέτρο συνίσταται οι συσκευές να χρησιμοποιούνται μόνο κάτω από επίβλεψη, όταν είναι κάποιος στο σπίτι και να μην λειτουργούν κατά τη διάρκεια της νύχτας που οι ένοικοι του σπιτιού κοιμούνται.

Γι αυτό και ζητούν από τους κατόχους των πλυντηρίων πιάτων να ελέγξουν αν το πλυντήριο πιάτων τους συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις συσκευές που παρουσιάζουν την παραπάνω δυσλειτουργία, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Ελέγξτε την μάρκα, τον αριθμό μοντέλου της συσκευής, τον αριθμό παρτίδας και το σειριακό αριθμό, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο εσωτερικό μέρος της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων. Ο αριθμός μοντέλου συσκευής, ο αριθμός παρτίδας και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο πάνω μέρος του εσωτερικού της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων σας ή στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού της.

Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο των εταιρειών στο 00800-19081908 (κλήση από σταθερό τηλέφωνο).

Ώρες λειτουργίας:
Ελλάδα Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-18:00
Κύπρος Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...