Καβάλα: Βρέθηκε η σορός που έκλεψαν, σε νεκροταφείο χωριού της Δράμας- ΒΙΝΤΕΟ

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα που «εξαφανίστηκε» από νεκροταφείο στην Καβάλα. Οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν την σορό του άνδρα.

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο θα βρεθεί και εισαγγελέας, και παρουσία του θα γίνει εκταφή της σορού η οποία έχει βρεθεί τυλιγμένη σε νάιλον.

 
Όλα ξεκίνησαν όταν η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα… στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

πηγή newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...