Καβάλα-Παναιτωλικός: «Κουλούρια» στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με το «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καβάλας απέναντι στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Το θέαμα που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στο «Ανθή Καραγιάννη» δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς αμφότερες οι ομάδες έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα πολύ… δρόμο για να παρουσιάσουν κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους «Αργοναύτες» και τα «καναρίνια».

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 6’ ο Καμαρά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι… απάντησαν με τον Ντιέ, ο οποίος εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, χωρίς να απειλήσει τον Τακίδη.

Στο 18’ και πάλι ο Καμαρά απείλησε για το «συγκρότημα» του Νίκου Καραγεωργίου, αλλά ο Γελαδάρης έβαλε σωτήρια την κόντρα και έδιωξε κόρνερ, ενώ στο 24’ ο Αποστολίδης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την κεφαλιά του Κουτσοσπύρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπέδουχοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να πετύχουν τέρμα με τον Χλωρό, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 64’ ο Ντο Σάντος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τακίδη στο τετ-α-τετ.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβασε… στροφές και είχε ένα δίλεπτο… φωτιά, αρχικά με τον Φαβάλι στο 81’ ο οποίος έκανε το σουτ και ο Αποστολίδης έδιωξε κόρνερ, από το οποίο ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευαγγέλου (Σ.Δ. Αθηνών) ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ντιέ και Φαβάλι.

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Χλωρός (88’ Μπρατσιάνι), Ντος Σάντος (70’ Ποσίνκοβιτς), Μοκάκε, Αναστασόπουλος (63’ Πλιάγκας).

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Φαβάλι, Μητρόπουλος, Καραμά (46’ Μύγας), Κουτσοσπύρος (90’ Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Γιάνεφ (46’ Πασάς).

Πηγή:agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...