“Φθινοπωρινή έφοδος” έρχεται την Παρασκευή, με κατά τόπους “πολύ νερό”, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

“Φθινοπωρινή έφοδος” έρχεται την Παρασκευή, με κατά τόπους “πολύ νερό”, σύμφωνα με τα τελευταία  προγνωστικά του καιρού που παρουσιάζει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο facebook.

Όπως γράφει, στο προσκήνιο έρχονται ισχυρές μπόρες και καταιγίδες σε αρκετές, κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές. Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί ότι κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, τα φαινόμενα θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σ. Αρναούτογλου για τη νέα κακοκαιρία

Στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48 ωρο!

Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικης και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Για το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=jP3Fm5eQlZQ

thw toc.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...