Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες το πρωί στα κεντρικά και βόρεια. Βόρειοι άνεμοι έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν ασθενείς τοπικές βροχές σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και τοπικές βροχές στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί στη Δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 5 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21 βαθμούς, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 20, ωστόσο στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τις πρωινές τοπικά 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...