Και ξαφνικά ο Μπαρόζο έρχεται στην Αθήνα!

 Και ξαφνικά ο Μπαρόζο έρχεται στην Αθήνα!
Στην Αθήνα καταφθάνει αύριο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφερε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, στόχος της επίσκεψης Μπαρόζο είναι η εξέταση της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η τελευταία φορά, που επισκέφθηκε την Ελλάδα ο Πορτογάλος αξιωματούχος, ήταν τον  Ιούνιο του 2009 επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Εν όψει της επίσκεψης Μπαρόζο αλλά και της άφιξης της τρόικα ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκείς συσκέψεις και επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης. 

Ο πρωθυπουργός ξεκινά στο μεταξύ από σήμερα μαραθώνιο επαφών και συσκέψεων εν όψει της άφιξης του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μία μέρα πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...