Καλά τα νέα για τον Κώστα Βουτσά

Καλά τα νέα για τον Κώστα Βουτσά
Καλά τα νέα για τον Κώστα Βουτσά


14/02/2020 – 23:22

Καλά είναι τα νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά ο οποίος βρίσκεται για 7η ημέρα στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν.

Ο ηθοποιός ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή και έτσι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Η κατάσταση της υγείας του «αιώνιου έφηβου» θεωρείται σταθερή αν και οι γιατροί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη θεραπεία που ακολουθούν καθώς αντιμετωπίζουν έναν επιβαρυμένο οργανισμό.

Ευτυχώς, ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή.

Η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της. «Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν.

Έχει σταθερή βελτίωση κάθε μέρα που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό. Θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του. Οι γιατροί έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...