Καλοκαιρινός ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Καλοκαιρινός ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Ιδανικός θα είναι ο καιρός για όσους θέλουν να εκδράμουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ.
Ανοδος της θερμοκρασίας και βοριάδες που αναμένεται να φθάσουν τα 7 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα το πρωί στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Την Παρασκευή στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...