Καλός ο καιρός σε όλη τη χώρα

Καλός ο καιρός σε όλη τη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και παγετό νωρίς το πρωί στα βορειοδυτικά, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τις μέγιστες στην Πελοπόννησο να φτάνουν τοπικά τους 22 και από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα βόρεια τμήματα νότιοι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις και αρκετό κρύο το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...