Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Καπετάν Άγγελου Παπαμιχαηλ στο Αντίρριο Ναυπακτίας.

Ο Άγγελος Παπαμιχαήλ έφυγε το βράδυ της Παρασκευής αιφνίδια από την ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο Καπετάν Άγγελος ήταν από τους πιο έμπειρους καπετάνιους στην πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου και είχε δουλέψει στα πιο ιστορικά πλοία της γραμμής όπως Ευάγγελος , Άντζελα και τον Άγιο Νικόλαο . Ήταν γνώστης των ρευμάτων και των καιρικών φαινομένων της πορθμειακής γραμμής Ρίου Αντιρρίου και διάβαζε με την μεγάλη του εμπειρία την κακοκαιρία. Ο Καπετάν Άγγελος αγαπούσε την θάλασσα και από την ώρα που συνταξιοδοτήθηκε δεν έφευγε ποτέ από κοντά της ενώ οι δύο γιοί του εργάζονται κι αυτοί σε πλοία συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Ο Καπετάν Άγγελος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Αντίρριο για την ευθύτητα του και το αστέρευτο χιούμορ που είχε. . Η εξόδιος Ακολουθία του έγινε σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αντίρριο.

Η συντακτική ομάδα του Nafpaktianews.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Καπετάν Άγγελου εκφράζει ο ανιψιός του και προγνώστης μετεωρολόγος Νίκος Θεοδοσόπουλος μας ανέφερε οτι ο εκλιπών ήταν ένας έμπειρος καπετάνιος λαμβάνοντας καθώς λάμβανε υπόψη την τοπική μετεωρολογική πρακτική και διαβάζοντας τα σημάδια στον ορίζοντα αλλά και τα θαλάσσια ρεύματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...