Καλύτερη η Α.Ε.Μ. πέρασε εύκολα την Παλαιοπαναγιά.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς-ΑΕ Μεσολογγίου 1-6

Πολύ καλύτερη η ΑΕΜ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ.Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 30’ μετά από σέντρα του Πετσίνη ο Μιχαλόπουλος από κοντά κάνοντας 0-1.Η Παλαιοπαναγιά ισοφάρισε στο 37’ με τον Μ.Πέκεζ να βγάζει στον Σανιδά που πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ  έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.Στο 42’ η ΑΕΜ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ (1-2)  με σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή.Στο 45’ ο Μιχαλόπουλος με το τρίτο προσωπικό τέρμα έκανε το 1-3.

Στο 63’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε γέμισμα και ο Κιούλος στην προσπάθεια του να διώξει  έστειλε την μπάλα στην εστία του κάνοντας το 1-4.Στο 76 μετά από σέντρα του Μπαρμπαρούση  ο Λιάρος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-5.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τέγα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπανικολάου.

 

 ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Μίροσλαβ Πέκεζ): Παπαγωργίου Η., Πελέκης (41′ Παπαγεωργίου Π.), Λιόνης, Μυλωνάς Χ., Σωτηρόπουλος, Κιούλος, Τσούμας, Πέκεζ Ν. (46′ Παπαγεωργίου Σ.), Κοντός, Πέκεζ Μ., Σανιδάς.

AEM (Ανδρέας Μαργέλης): Δουλιώτης, Σώκος (46′ Λιάρος), Μπαρμπαρούσης, Ζαχαράκης, Κλάδος, Λιάπης (62′ Νάκος), Πετσίνης, Χαλαζιάς, Κολοβάκης (58′ Τέγας).

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...