Καμία λιγότερη!!!Αγώνας με πολλά μηνύματα στο γήπεδο Μαλαμάτων με πρωτοβουλία του Απόλλωνα Ευπαλίου και με την συμμετοχή της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Ένας αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race που πάντα πρωτοπορεί και δεν ξεχνά τι έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 25 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με αφορμή αυτή την ημέρα στο γήπεδο Μαλαμάτων πραγματοποίηθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου και του Απόλλωνα Ευπαλίου. Στο φιλικό παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Ευσταθίου , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαγεωργίου και κ. Σπυροπούλου , οι πρόεδροι των ΕΠΣ Φωκίδας κ. Αγγέλου και Αιτ/νιας κ. Παπαχρήστος και ο πρόεδρος της κοινότητας Ευπαλίου κ. Τσιούστας.

Στα αξιοσημείωτα είναι οτι αφέθηκαν στον ουρανό των Μαλαμάτων 33 μπαλόνια όσα και τα θύματα των γυναικών. Επίσης οι παίκτες του Απόλλωνα έδωσαν από ένα τριαντάφυλλο στις παίκτριες τις ΑΕΚ Μεσολογγίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι κέρδισαν οι κόκκινοι και οι ομάδες ήταν μεικτές με άνδρες και γυναίκες.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την είσοδο των ομάδων και σε λίγο τις καλύτερες στιγμές



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...