“Καμπάνα” για τον 43χρονο που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι – Η ποινή που του επιβλήθηκε

“Καμπάνα” για τον 43χρονο που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι – Η ποινή που του επιβλήθηκε


13/02/2020 – 12:06

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε ο άνδρας ηλικίας 43 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος στις 24 Οκτωβρίου 2019 οδηγούσε το φορτηγό του με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, για να ακούσει την ποινή του.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ, στη Λεμεσό Ευάγγελο Ευαγγέλου, το Δικαστήριο αποφάνθηκε άμεση φυλάκιση του 43χρονου, ποινή φυλάκιση για 44 ημέρες και στέρηση άδειας για εννέα μήνες.

Ο 43χρονος παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Κατά τη τελευταία δικάσιμο αγορεύοντας για μετριασμό ποινής η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου για τον πελάτη της και, παρουσιάζοντας διάφορα έγγραφα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτός είναι διαζευγμένος, σπουδάζει δύο παιδιά, συνδράμει οικονομικά και μεταφέρει συγγενικό του άτομο στο Νοσοκομείο για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο 43χρονος έχει λευκό ποινικό μητρώο, παραδέχθηκε το λάθος του από την πρώτη στιγμή  και εξέφρασε μεταμέλεια. Ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση που του επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αυτόματα θα χάσει την επαγγελματική του άδεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...