Θα είναι καταστροφικό το τέταρτο κύμα, είπε – Τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Για την πορεία της πανδημίας αλλά και του εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Καπραβέλος.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, δυστυχώς διανύουμε το καλοκαίρι των μεταλλάξεων και όχι της ξεγνοιασιάς, σημειώνοντας πως το ότι τον Αύγουστο αυξάνεται πολύ η κινητικότητα των πολιτών πρέπει να μας κάνει να προσέχουμε ακόμη περισσότερο καθώς θα είναι καταστροφικό ένα τέταρτο κύμα.

Ο κ. Καπραβελος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, λέγοντας ότι δεν μπορεί να μη μιλάμε για υποχρεωτικότητα αν θέλουμε να έχουμε ένα καθολικό τείχος ανοσίας. Σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών, τόνισε ότι είναι λάθος να λέμε ότι τα παιδιά πρέπει να εμβολιστούν για να προστατέψουν τους μεγάλους, σημειώνοντας ότι ο ίδιος βλέπει μακροχρόνιες επιπτώσεις της λοίμωξης και στα παιδιά, οπότε πρέπει να προφυλαχθούν και για τα ίδια αλλά και για να μη χάσουν άλλη μία σχολική χρονιά. Δήλωσε μάλιστα ότι θα είναι απελευθέρωση για τα παιδιά να εμβολιαστούν.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...