Καρανίκας κατά Σακελλαροπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση της Marfin

Απίστευτοι ισχυρισμοί σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας από σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα

«Επίθεση» κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας  Κατερίνας Σακελλαροπούλου  με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin, πραγματοποιεί, με ανάρτησή του στο Facebook, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Στην ανάρτησή του με τίτλο: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο κ. Καρανίκας αναφέρεται στην κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας πως «όταν τρέχετε να καλύψει την χυδαιότητα του Μωυσή (έτσι αποκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη) στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις».

Και συνεχίζει, προσθέτοντας πως «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του “Ημερήσιου Κήρυξ” και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox».

Ακολούθως, ο κ. Καρανίνας στρέφεται και κατά του πρωθυπυπουργού, σημειώνοντας πως «τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία; Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;».

Ολόκληρη η ανάρτηση Καρανίκα αναφέρει:


protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...