«Καρφιά» εναντίον Λοβέρδου για την εμφάνισή του στην τηλεόραση, ενώ είχε χάσει τη μητέρα του

«Καρφιά» εναντίον Λοβέρδου για την εμφάνισή του στην τηλεόραση, ενώ είχε χάσει τη μητέρα του
«Βολές» εναντίον του Λοβέρδου έριξαν αρκετοί Πατρινοί με αφορμή την εμφάνιση του Ανδρέα Λοβέρδου στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ κήδευε τη μητέρα του το πρωί της Τετάρτης.
 Από την άλλη υπήρχαν και εκείνοι που αντέδρασαν σε αυτούς τους ισχυρισμούς. «Δεν σας έχει τύχει δουλειά στο μαγαζί σας ενώ πέθανε κάποιος δικός σας»; αντέτειναν. Συμπληρώνοντας πως από την στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε υποσχεθεί πως θα παρευρεθεί στην εκπομπή για να σχολιάσει την δημοσκόπηση της GPO δεν θα μπορούσε να το αναβάλλει. Και πάλι όμως οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν.

Άλλοι έλεγαν «πόσο σκληρός θα πρέπει να είσαι στην πολιτική, από την στιγμή που θα πρέπει να σφίγγεις τα δόντια, έστω και αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου άνθρωπο και να βγαίνεις στην τηλεόραση σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα». Τα συλλυπητήρια τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κατσικόπουλος και πλήθος πολιτικών προσώπων όπως ο Ανδρέας Φούρας, ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Καράβολας και ο Στάθης Σερέτης.

Ποια ήταν η Μαργαρίτα Λοβέρδου Η Μαργαρίτα Σταμέλου – Λοβέρδου, τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία και παντρεύτηκε τον συμπολίτη συμβολαιογράφο Νίκο Λοβέρδο. Υπήρξε η αγαπημένη δασκάλα εκατοντάδων παιδιών της Πάτρας, που διδάχθηκαν από την «Κυρία Ρίτα» όπως την έλεγαν όχι μόνον γράμματα αλλά και την αγάπη για την πατρίδα και τις παραδόσεις.

Αυτές τις παραδόσεις, όπως γράφει ο paraskhnio.gr που η ίδια τήρησε σε όλη της τη ζωή και τις υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός, ως μέλος του τοπικού τμήματος του Λυκείου των Ελληνίδων, ως δραστήρια συμπολίτης που ενεργοποιήθηκε ποικιλοτρόπως για την υποστήριξη, και φροντίδα αναξιοπαθούντων οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων. Συνήθιζε να μαγειρεύει και να φτιάχνει γλυκά που πρόσφερε σε όσους τα είχαν ανάγκη, ενώ από τις αγαπημένες της συνήθειες ήταν το διάβασμα που δεν το εγκατέλειπε όσο της το επέτρεπαν οι δυνάμεις της. Ηταν άτομο πολύ διακριτικό, που δεν της άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Στάθηκε πάντα στο παρασκήνιο, όλα τα χρόνια που ο γιος της Ανδρέας αποτελούσε ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη, αρχικά, και υπουργός, στη συνέχεια, του ΠΑΣΟΚ. Παρέμεινε τόσο η ίδια όσο και η Τατιάνα σε διακριτική απόσταση από τον γιο και αδελφό τους, παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Άλλωστε ήταν πολλές οι φορές που ο Ανδρέας ερχόταν στην Πάτρα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, για να την επισκεφθεί

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...