Καρφώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση στο ΥΠΕΘΑ

Καρφώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση στο ΥΠΕΘΑ
Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στο ΥΠΕΘΑ, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, καρφώματα και φήμες που συνθέτουν ένα σκηνικό κρίσεων Αρχηγών.
Η επίθεση που δέχτηκε ο Α/ΓΕΑ Ε.Τουρνάς για την επίσκεψή του στη Μόσχα -η οποία παρουσιάστηκε ως “τουριστικό ταξίδι”- δεν ήταν τυχαία όπως πολλοί επεσήμαναν. Και την άποψή τους ήρθε να επιβεβαιώσει το “κάρφωμα” έτερου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου στο υπουργικό γραφείο. Ο “μαρτυριάρης” λένε οι κακές γλώσσες προέρχεται από τον πέμπτο όροφο του ΓΕΕΘΑ και παρουσίασε στον υπουργό περιστατικό ήσσονος σημασίας περίπου ως “παρολίγο τραγωδία για την οποία πρέπει να ενημερωθεί ο υπουργός”! Όλως τυχαίως η ενημέρωση “έκαιγε” τον Αρχηγό και ταυτόχρονα κρατούσε στο απυρόβλητο επίδοξο διαδοχό του.

Το πιο φοβερό της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων κυριολεκτικά “καίγεται”, την ώρα που οι στρατιωτικοί προσπαθούν να επιβιώσουν με τις επιπτώσεις των περικοπών να γίνονται όλο και εντονότερες σε ηγετικό επίπεδο “γίνεται παιχνίδι εξουσίας” που κανέναν δεν βοηθά. Εκτός βέβαια από τις προσωπικές φιλοδοξίες των “πακτών”.

Υπάρχει θέμα κρίσεων σε επίπεδο Αρχηγών; Μέχρι την κλιμάκωση της κρίσης στη Συρία λέμε με βεβαιότητα ότι υπήρχε. Η Συρία το “πάγωσε” αλλά εύκολα μπορεί να βγει από το “ψυγείο” τις επόμενες εβδομάδες. Ο Αβραμόπουλος όπως αναφέρει το onalert- έχει δεχτεί εισηγήσεις για αλλαγές. Κι επειδή αυτό έγινε γνωστό …άρχισαν τα όργανα. Τα οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις …είναι φάλτσα.

ΕΘΝΙΚΑ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...