Κατάθεση ψυχής από τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Κατάθεση ψυχής από τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, το Σάββατο, στην Βόνιτσα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου προερχόταν από δύσκολη βδομάδα, καθώς είχε πέντε παίχτες με υψηλό πυρετό και τον Νακόπουλο εκτός προπονήσεων λόγω της στρατιωτικής του θητείας, και η προετοιμασία της ομάδας ήταν ελλιπέστατη για τον κρίσιμο αγώνα που θα διατηρούσε τον ΠΑΣ σε τροχιά play off. Η ομάδα του Γιώργου Σταθάτου ήταν καλύτερη στο 1ο ημίχρονο αλλά κάποια εύκολα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με 27-32. Η ομάδα της Βόνιτσας ανέβασε απόδοση στο 2ο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι έδωσαν και την ψυχή τους, προσπερνώντας την εμφανή σωματική κούραση και με καλάθι του Δούρου στα 15’’ πήρε διαφορά 4 πόντων και κλείδωσε την νίκη με σκορ 61-65. Από τους φιλοξενούμενους ηγετική εμφάνιση από Σταθάτο και Δούρο με 20 πόντους έκαστος με τον Αλεξανδρή να προσθέτει 15, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Καραμπάς και Θειακός με 16.
Με την νίκη αυτή ο ΠΑΣ Ναυπάκτου έδωσε ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική καθώς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου την Γ.Ε.Αγρινίου με τον νικητή να παίρνει την 2η θέση και μια θέση στα play off ανόδου στην Γ’ Εθνική. Να σημειώσουμε ότι λόγω των τελευταίων γεγονότων ο αγώνας θα διεξαχθεί και κλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού.

Δεκαλεπτα: Α 11-16 Β 16-16 Γ 16-14 Δ 18-19
Βόνιτσα(Σπηλιας):Τσαουσίδης 2, Κορώζης 8(2), Καφφές, Καραμπας 16(2), Κακιούζης 6, Δρακονταειδής 7(1), Δελαπόρτας, Θειακός 16, Χάχαλος 6.
ΠΑΣ Ναυπακτου(Σταθάτος):Μιχος, Βαφειάδης 2, Αλεξανδρής 15(3), Στυλιαρας, Φουντας, Σταμάτης, Ζησιμοπουλος 2, Σταθατος 20(1), Κατσικας 2, Δουρος 20(1), Νακοπουλος 4, Σταυροπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...