Κατέρρευσε οροφή σχολείου λίγα λεπτά μετά το σχόλασμα

Κατέρρευσε οροφή σχολείου λίγα λεπτά μετά το σχόλασμα
Τυχεροί στάθηκαν οι μαθητές γυμνασίου-λυκείου του χωριού Δρυμός του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, καθώς λίγα λεπτά μετά το σχόλασμα κατέρρευσε τμήμα της οροφής του σχολείου.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10). Οι 480 μαθητές μόλις είχαν βγει από τις τάξεις τους και φύγει από το σχολείο όταν τμήμα της οροφής, περίπου τριών τετραγωνικών μέτρων, έπεσε στο διάδρομο, πάνω από τη σκάλα. Όπως διαπιστώθηκε το ταβάνι στο συγκεκριμένο σημείο είχε διαβρωθεί λόγω βροχής.

“Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι, το οποίο είχε διαβρωθεί λόγω της βροχής. Ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά στο σχολείο” σχολίασε η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα παιδείας του δήμου, Ειρήνη Κεπετζή, επισημαίνοντας ότι εντός των ημερών θα ξεκινήσουν εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους γονείς, οι οποίοι αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση σεισμού ενώ ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν προς τους υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...