Καταγγελία μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ κατά της προέδρου Αγγ. Σμπούκη

Καταγγέλλουμε την πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Αγγελική Σμπούκη η οποία χωρίς καμία ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης προέβη σήμερα μαζί με το δήμαρχο και τους στενούς συνεργάτες του σε ανακοινώσεις για τη ΔΕΥΑΝ ποδοπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χρηστής διοίκησης.

Ενημερώνουμε την κ. Σμπούκη ότι το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ διοικεί την εταιρεία και είναι υπεύθυνο έναντι του νόμου και των πολιτών για κάθε θέμα που αφορά την επιχείρηση. Γιατί λοιπόν η κ. Πρόεδρος δεν συγκάλεσε το Δ.Σ να το ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα ;

Είναι προφανές ότι τόσο η πρόεδρος όσο και ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του γνωρίζουν ότι αυτά  που είπανε σήμερα στα ΜΜΕ δεν μπορούν να τα πουν στο ΔΣ της επιχείρησης και το παρακάμπτουν. Μόνο έτσι μπορούν να σερβίρουν ζεστή την προεκλογική τους σούπα στους «αφελείς» δημότες. Ξέχασαν όμως ότι τώρα όλοι τους έχουν καταλάβει.

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, για τις προεκλογικές της ανάγκες, παίζει παιχνίδια σε βάρος των ανέργων και των δημοτών της Ναυπακτίας. Σ’ αυτούς που θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό, πολλαπλάσιο από αυτά που δήθεν χάρισε ο υπουργός στην ΔΕΥΑΝ προκειμένου να ενισχύσει τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του κ. Λουκόπουλου.

Αφού λοιπόν η κ. Σμπούκη και ο κ. Λουκόπουλος κρίνουν ότι το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ είναι διακοσμητικό και το απαξιώνουν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, καταγγέλλουμε στην κοινωνία που εκπροσωπούμε τις απαράδεκτες ενέργειες της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου που υποσκάπτουν το μέλλον της ΔΕΥΑΝ μεταφέροντας στις μελλοντικές διοικήσεις πολλαπλάσιο το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ναύπακτος  6/5/2019

Τα  μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ

Τραχύλης Σπυρίδων

Χάρος Αριστομένης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...