Καταγγελία του ΠΑΜΕ για τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Ναυπάκτου.

Τραμπούκος εν δράση ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου  Ναυπακτίας και Δωρίδας  Χάρος Μένιος.

Καταγγέλλουμε  τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας  και μέλος το υ Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας και Δωρίδας Μένιο Χάρο για την  τραμπούκικη επίθεσή του (σπρώξιμο, χειροδικία, κλείδωμα στην αίθουσα συνεδρίασης) προς το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και μέλος του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου Μπούρη Κων/να.

Την συμπεριφορά αυτή ενίσχυσαν και χειροκρότησαν και τα υπόλοιπα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Μπέτσιος Σπύρος, και τα μέλη Κατσάμπας Ηλίας και Σπυριδούλα Κωνσταντοπούλου, απ΄ την στιγμή που δεν διαχώρισαν την θέση τους και επέτρεψαν στον Μένιο Χάρο να κλειδώσει την πόρτα της αίθουσας συνεδρίασης του Δ.Σ.

Το μέλος Μπούρη Κων/να αφού δέχτηκε την επίθεση του προέδρου και κλειδώθηκε απ’ αυτόν μέσα στην αίθουσα αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από το παράθυρο από διερχόμενους πολίτες.

Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. ζητήθηκε από την Μπούρη Κων/να να κρατηθούν οι διαδικασίες του καταστατικού και οι αποφάσεις προηγούμενων Δ.Σ.  όπως η εγγραφή μελών που να έχουν αριθ. Μητρώου ΙΚΑ, (στην συνεδρίαση στις 2/2/11 προτάθηκε από την ίδια να γράφονται άνεργοι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο και μετά τα βάρβαρα μέτρα των κυβερνήσεων, που φέρνουν στον κλάδο, ανεργία, ανασφάλιστη εργασία κ.λ.π. καταψήφισαν την πρόταση, οι ίδιοι έρχονται και φέρνουν τώρα στο παρά πέντε των εκλογών 144 εγγραφές στην πλειοψηφία τους χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις, με σκοπό να νοθεύσουν την διαδικασία.)

Μετά τις λεκτικές αντεγκλήσεις του ζητήθηκε να δώσει στο μέλος του Δ.Σ. Μπούρη Κων/να αντίγραφο των ονομάτων προς εγγραφή να ελεγχθούν. Αρνήθηκε και παρέπεμψε να γίνει αίτηση και μετά να δοθούν, δηλώνοντας πως είναι προσωπικά του έγγραφα.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες, να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ, να γραφτούν μαζικά στο Σωματείο και να αποκλείσουν τέτοιου ίδιους εργατοπατέρες από τη διοίκηση του Σωματείου στις ερχόμενες αρχαιρεσίες του Σωματείου.

Γραμματεία Ναυπάκτου του ΠΑΜΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...