Ηλικιωμενη συμπολιτισά μας κραταει 7 κουτάβια 4 μηνών κλεισμενα σε υπογειο ακατοικητης πολυκατοικίας εδω και δυο περίπου μηνες, ενω πριν τα ειχε κλειδωμενα απο τοτε που γεννήθηκαν στο σπιτι της με κλειστά πατζούρια και πόρτες.Μεγαλυτερο χρονικο διάστημα ειχε κλειδωμένη την μάνα τους, καθαρόαιμο μπιγκλ.Η γυναικα αυτη, γνωστη απο το παρελθόν στην αστυνομία για τον ιδιο λόγο, με αλλα σκυλιά, δηλώνει στην γειτονιά πως ή θα πουλήσει τα κουτάβια ή θα τα ανταλλάξει με αρνιά!!!

Τα κουτάβια στερούνται κάθε ιατρικής φροντίδας όπως εμβόλια κλπ, το ίδιο και η μάνα που κάποια στιγμή ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να περπατήσει. Το σωματείο Φιλόζωων Εθελοντών Ναυπάκτου “Δράση”, έχει καταγγείλει την κακοποίηση των ζώων στο ΑΤ Ναυπακτου και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και είναι θέμα χρόνου τα κουτάβια να φύγουν απο το υπόγειο και να παραδοθούν στο σωματείο μας. Τα οχτώ σκυλιά θα χρειαστούν, φιλοξενία και υιοθεσίες.

Παρακαλούμε για την βοήθειά σας με φιλοξενίες και κοινοποιήσεις για υιοθεσία γι αυτά τα πλάσματα που δεν εχουν δει τον ήλιο και δεν έχουν τρέξει στην εξοχή. Το σωματείο μας θα φροντισει για τις εξετάσεις και την στείρωση της μάνας. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους για υιοθεσία ή φιλοξενία να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6946329923



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...