Καταθέτουν το πλάνο Δώνης-Νταμπίζας – Στη λίστα του Παναθηναϊκού εξτρέμ από Ελλάδα και Αγγλία

Καταθέτουν το πλάνο Δώνης-Νταμπίζας – Στη λίστα του Παναθηναϊκού εξτρέμ από Ελλάδα και Αγγλία

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν συζητούν Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα το έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος και κατόπιν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πάρει τις αποφάσεις του.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής επιθυμούν μια μικρή αύξηση του μπάτζετ, ειδάλλως θα προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα με αποχωρήσεις παικτών που έχουν υψηλά συμβόλαια και όχι ανάλογη προσφορά (π.χ. Μουνιέ).

Ένας ακόμη τρόπος να περιοριστεί το μπάτζετ είναι η απόφαση κατάργησης των μπόνους συμμετοχών και να εισπράττουν οι παίκτες έξτρα χρήματα μόνο σε περίπτωση επίτευξης κάποιου στόχου της ομάδας.

Το ενδεχόμενο πώλησης ενός ή δύο ποδοσφαιριστών είναι ανοιχτό, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια διάθεσης χρημάτων για τις προσθήκες που κρίνονται αναγκαίες.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, προτεραιότητα είναι η επέκταση συμβολαίου του Κουρμπέλη που δεσμεύεται μέχρι το 2020, ενώ ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη και Σέχου.

Από εκεί και πέρα, δύο παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, φαίνεται πως κοιτάει ο Παναθηναϊκός για τα άκρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Καλούμ Ρόμπερτς. Ο πρώτος είναι 24 χρονών και τελειώνει το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης και ο δεύτερος είναι 24 ετών και ανήκει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της Νιούκαστλ.

Τόσο ο Τσιλιανίδης όσο και ο Ρόμπερτς είναι ταχύτατοι και o Νταμπίζας φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους, με αμφότερους να ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στους πράσινους.

Πάντως, επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει σε κανέναν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360132-Katathetoyn-to-plano-Donis-Ntampizas-Sti-lista-toy-Panathinaikoy-extrem-apo-Ellada-kai-Agglia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...