Καταιγιστική η Παλαιοπαναγιά

 ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 5

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1

Σπουδαία εμφάνιση και επιβλητική νίκη για την Α.Ε. Παλαιπαναγιάς  που νίκησε με τον εντυπωσιακό 5-1 τη Δόξα Αιτωλικού. Με το ξεκίνημα του αγώνα  η Παλαιοπαναγιά έδειξε ότι ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο με τον Πετράκη και Κοντό να σφυροκοπούν την άμυνα της Δόξα που είχε την τύχη να έχει σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα της   στο πρώτο εικοσάλεπτο. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25’ με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετράκη που έκανε το 1-0   και στο 35’ πάλι με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντός και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αργύρη Παπούλια απελευθερωμένοι από το άγχος απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 55’   σε μια φάση που Πέκεζ Πετράκης έκρυψαν τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Κοντό που έστειλε τη μπάλα για Τρίτη φορά στα δίκτυα του Φλάκα.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν την αδράνεια της άμυνας και θα μειώσουν σε 3-1  με την Παλαιοπαναγιά να απαντά άμεσα στο 62’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Πετράκη στον Κοντό που από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.  Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε βάζοντας  το κερασάκι στην τούρτα ο Πετράκης με σούτ έξω από τη  μεγάλη περιοχή.

Παλαιοπαναγιά: Μπίμπας Ντζουμάνης(70’ Παπαδόπουλος) Γεωργακόπουλος Μπρούμας Σωτηρόπουλος, Μυλωνά Χ. Μαράντζας, Πέκεζ Ν, Κοντός, Πετράκης(85’ Πέκεζ Μ.) Ζέλιος(75’ Κατσάμπας).

 

IMG_9319.jpgIMG_9323.jpgIMG_9324.jpgIMG_9325.jpgIMG_9344.jpgIMG_9348.jpgIMG_9350.jpgIMG_9355.jpgIMG_9360.jpgIMG_9362.jpgIMG_9364.jpg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...