Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 10-11-2021, αφού έλαβε υπόψη της το από 5/11/2021 έγγραφο του σωματείου ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, με το οποίο παραιτείται του αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με την ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας 2021-2022, υπέρ του σωματείου ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Επίσης, επιβάλλεται στο σωματείο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.

Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ειι’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ζ’ Πειθαρχικού Κώδικα).

Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. α’ Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Στη συνέχεια η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της ότι το σωματείο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ παραιτήθηκε σε τρεις (3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης το αποβάλλει της συνέχειας του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 17 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                     ΑΘ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...