Κατασκοπευτικό θρίλερ η δολοφονία Κιμ Γιονγκ Ναμ: Η μία συλληφθείσα νόμιζε ότι συμμετείχε… σε φάρσα

γυναίκα δολοφόνος

“Υποστήριξε ότι πληρώθηκε για να παίξει έναν ρόλο που η ίδια πίστευε ότι είναι φάρσα”

Γυναίκα από την Ινδονησία που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, δήλωσε ότι πίστευε πως συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικής φάρσας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC. O Κιμ Γιονγκ Ναμ θεωρείται ότι έχει δηλητηριαστεί, ενώ περίμενε να επιβιβαστεί σε πτήση στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ την Δευτέρα.

Δύο γυναίκες και δύο άνδρες έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για το θάνατο του αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Ινδονησίας, δήλωσε πως μία από τις γυναίκες, που ονομάζεται Siti Aisyah, υποστήριξε ότι πληρώθηκε για να παίξει έναν ρόλο που η ίδια πίστευε πως είναι φάρσα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι μια δηλητηριώδης ουσία ψεκάστηκε στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι οι δύο γυναίκες είχαν ήδη εκτελέσει τη φάρσα και σε άλλους άντρες.

Οι δύο γυναίκες πλησίαζαν το θύμα και το έπειθαν να κλείσει τα μάτια του ενώ στη συνέχεια ψέκαζαν τον ανυποψίαστο με νερό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γυναίκες πληρώθηκαν μόνο λίγα δολάρια και στον τελευταίο τους στόχο που ήταν ο ετεροθαλής αδελφός του βορειοκορεάτη ηγέτη, το σπρέι περιείχε θανατηφόρες ουσίες.

Οι δύο γυναίκες φυσικά δεν γνώριζαν πως η «φάρσα» ήταν μια απόπειρα δολοφονίας που θα ήταν επιτυχής. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η δολοφονική επίθεση κράτησε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Αν οι ισχυρισμοί αυτοί επαληθευτούν, τότε ο τρόπος που διοργανώθηκε η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ θα μπορούσε να μοιάζει με το σενάριο ενός κατασκοπευτικού θρίλερ. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/271306-Kataskopeytiko-thriler-e-dolophonia-Kim-Giongk-Nam-E-mia-syllephtheisa-nomize-oti-symmeteiche-se-pharsa ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...