Καταψηφίζει τα μέτρα η ΔΗΜΑΡ-Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Καταψηφίζει τα μέτρα η ΔΗΜΑΡ-Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να καταψηφίσει το πακέτο μέτρων, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος ακολουθώντας την εισήγηση του Φώτη Κουβέλη.
Μετά από τέσσερεις σχεδόν ώρες συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος αφού εξέτασε διεξοδικά όλες τις πτυχές της διαπραγμάτευσης για το επίμαχο ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «επιμένει ομόφωνα και σταθερά στην άρνησή της να αποδεχθεί τις προτάσεις της τρόικας για τις εργασιακές σχέσεις».

Στην ανακοίνωση δεν περιέχεται καμία αναφορά στην κυβέρνηση και απευθύνεται έκκληση στους Ευρωπαίους εταίρους να επανεξετάσουν τη στάση τους. «Απευθυνόμαστε στους ευρωπαίους εταίρους και τους καλούμε να αποσύρουν τις αξιώσεις της τρόικας που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων της πατρίδας μας», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και τα επόμενα εικοσιτετράωρα ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να κατατεθούν προς ψήφιση τα μέτρα στη Βουλή.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη επιμένει ότι τα εργασιακά πρέπει να αποσυνδεθούν από το υπόλοιπο πακέτων και ζητά να έρθουν ως δύο νομοσχέδια στην κρίσιμη ψηφοφορία που θα λάβει χώρα στη Βουλή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...