Κατεπείγουσα έρευνα από το Υπουργείο Υγείας για το θάνατο του 49χρονου- Πήγε στον “Αγ. Ανδρέα” με έμφραγμα και το έδιωξαν..

Θα διερευνηθεί τι συνέβη και ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του και «θα αποδοθούν ευθύνες», σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη με την περίπτωση του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου που πήγε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας και τον παρέπεμψαν στο Ρίο επειδή δεν εφημέρευε το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να καταλήξει στη διαδρομή, διέταξε κατά πληροφορίες ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Θα διερευνηθεί τι συνέβη και ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του και «θα αποδοθούν ευθύνες», σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Πάτρα: Έφτασε στο νοσοκομείο με οξεία συμπτώματα εμφράγματος αλλά τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε!- Πέθανε λίγα μέτρα παρακάτω

Όπως αποκάλυψε πρώτο χθες το thebest o 49χρονος έφθασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, μόνος του οδηγώντας και παρκάρει μετά δυσκολίας το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στην είσοδο.

Απευθύνθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και βεβαίως δεν έχει την πολυτέλεια να αντιδράσει αναζητώντας ποιος εφημερεύει και πώς θα φτάσει εκεί. Από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα του λένε ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να μεταφερθεί μόνος με το αμάξι του στο νοσοκομείο του Ρίου. “Τον έδιωξαν” λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.

Ο άτυχος 49χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και ενώ οδηγεί με το αμάξι του για να βγει από το προαύλιο του νοσοκομείου νιώθει να σβήνει φτάνοντας στο ύψος του περιπτέρου που βρίσκεται έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Καλεί τότε από το κινητό τον αδελφό του ο οποίος και καταφθάνει εσπευσμένα με το δικό του αμάξι.

Ενώ όμως οδηγεί μόλις λίγα μέτρα προσπαθώντας να φτάσει στη μίνι περιμετρική για να τον μεταφέρει στο Ρίο, ο 49χρονος χάνει εντελώς τις αισθήσεις του και αφήνει την τελευταία του πνοή.

«Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι συνέβη με τον άτυχο 49χρονο» λέει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

«Σύμφωνα με όσα μου έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, καθώς όπως σας είπα το περιστατικό διερευνάται ενδελεχώς, ο ασθενής έφτασε μόνος του με τα πόδια στο νοσοκομείο και δεν έδωσε την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο τόσο πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ανέφερε ότι είχε πόνο στην πλάτη και δύσπνοια αλλά είπε ότι είχε πάει σε γιατρό εξωτερικό ο οποίος του είχε αναφέρει ότι έχει κάποια ψύξη. Με βάση αυτά τα δεδομένα τού αναφέρθηκε ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του υποδείχθηκε να πάει στο Ρίο προκειμένου να μπορέσει να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει. Στηρίχθηκαν για αυτό στην οπτική του εικόνα και σε αυτό που ανέφερε σε σχέση με την ψύξη και την εκτίμηση του ιδιώτη γιατρού.

Σαφέστατα είναι ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την διερεύνησή του. Το νοσοκομείο μας ακόμη και όταν είναι εκτός εφημερίας ή σε μικρή εφημερία προφανώς δέχεται και αντιμετωπίζει περιστατικά έκτακτα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης όπως είναι ένα έμφραγμα ή ένα τροχαίο” τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα, ο οποίος εργαζόταν επί χρόνια ως ζαχαροπλάστης στην Βιομηχανία «Εντελβάϊς» θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα.

Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα μέσα σε λίγους μήνες στην οικογένεια Νεμουτιάνου. Πριν από λίγο καιρό έφυγε και η 44χρονη αδελφή του Ελπινίκη, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...