Καφετζόπουλος: Δεν αλλάζω ούτε χιλιοστό από την στάση μου, η Ουκρανία πρέπει να νικήσει

«O Ζελένσκι είναι εκλεγμένος με ευρεία πλειοψηφία. Αν γνώριζε εκ προτέρων τα περί τάγματος Αζοφ, έκανε λάθος. Αν οχι, πάλι λάθος έκανε», υποστήριξε σχολιάζοντας όσα διαδραματίστηκαν την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής

Την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Βουλή των Ελλήνων σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook παραθέτοντας την ανάρτηση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Μάλιστα τοποθετήθηκε και για το μήνυμα του μέλους Τάγματος Αζόφ και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Ζελένσκι είναι εκλεγμένος με ευρεία πλειοψηφία. Αν γνώριζε εκ προτέρων τα περί τάγματος Αζοφ, έκανε λάθος. Αν οχι, πάλι λάθος έκανε. (Αν μη τι άλλο δείχνει ότι οι σχεσεις του με την ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας είναι προβληματικές. Πολλοί Έλληνες της Μαριουπολης μιλούν ωραιότατα ελληνικά.) Λάθος κι αυτό. Τώρα το ταμειο έκλεισε και το λάθος θα μείνει. Δεν αναγνωρίζεται πλέον».

Ακόμη τόνισε πως «δεν ανήκω σε αυτούς που «ζεματίστηκαν». Δεν αλλάζω ούτε ένα χιλιοστό τη στάση μου. Η Ουκρανία πρέπει να νικήσει. Η Ουκρανία είναι το σύνορο που μας χωρίζει απο έναν κόσμο βαρβαρότητας, «δίκαιου» του ισχυρού, παρανομίας, παράνοιας και φονικών ενστίκτων.(Ειδικά, δεν θα κωλώσω, τώρα μάλιστα, απέναντι σε αυτούς που έχουν εδώ και ένα μήνα καταπιεί αμάσητα μύρια όσα εγκλήματα και τα ξετσίπωτα ναζιστικά επιχειρήματα του Κρεμλίνου). Ελευθερια, είναι η απάντηση στην ερώτηση που πλανάται πάνω απο τον πλανήτη. Κατά τα άλλα με κάλυψε η προεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...