Κικίλιας: Ευχαριστώ τους βουλευτές-γιατρούς που προσφέρονται να στηρίξουν το ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την εθελοντική προσφορά των βουλευτών – γιατρών ως απόδειξη ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι άνθρωποι που τους υπηρετούν «τιμούν και σέβονται τους Έλληνες πολίτες» – Πώς θα αξιοποιηθούν

Ευχαριστήρια δήλωση προς τους βουλευτές – γιατρούς που προσφέρθηκαν εθελοντικά να στηρίξουν το ΕΣΥ την περίοδο της πανδημίας εξέδωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, που εξήρε την απόφασή τους.

«Είναι μια ακόμα απόδειξη, μετά τη δωρεά των 50 ΜΕΘ από τη Βουλή των Ελλήνων, ότι οι κορυφαίοι δημοκρατικοί θεσμοί και οι άνθρωποι που τους υπηρετούν, τιμούν και σέβονται τους Έλληνες πολίτες», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Όπως διευκρίνισε, η αξιοποίησή της προσφοράς τους θα λάβει χώρα «κατά προτεραιότητα, με βάση τις ειδικότητες που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Αναλυτικά, ο κ. Κικίλιας έκανε την εξής δήλωση:


«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους βουλευτές-ιατρούς, που στη δύσκολη αυτή μάχη με την πανδημία προσφέρονται εθελοντικά να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας με όλες τους τις δυνάμεις.

Είναι μια ακόμα απόδειξη, μετά τη δωρεά των 50 ΜΕΘ από τη Βουλή των Ελλήνων, ότι οι κορυφαίοι δημοκρατικοί θεσμοί και οι άνθρωποι που τους υπηρετούν, τιμούν και σέβονται τους Έλληνες πολίτες.

Η αξιοποίηση της προσφοράς τους θα λάβει χώρα κατά προτεραιότητα, με βάση τις ειδικότητες που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και πάλι τους ευχαριστώ».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...