Επί τάπητος η διαδικασία αξιοποίησης της μαρίνας Ιτέας στην πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή Φωκίδας και εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. Ιωάννη Μπούγα,με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρη Πολίτη.Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά,το ΤΑΙΠΕΔ απευθύνει πρόσκληση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος παροχής υπηρεσιών διαχείρισης λιμένα και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των κινητών και/ή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων στη χερσαία και της θαλάσσια ζώνη της Μαρίνας Ιτέας, για περίοδο 40 ετών με δυνατότητα παράτασης της διάρκειας της παραχώρησης για επιπλέον 10 έτη.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί όπως προείπαμε,συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Βουλευτή Φωκίδας και Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ, κ. Ιωάννη Μπούγα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Δημήτριο Πολίτη, από τον οποίο είχε ζητήσει την ταχεία επανέναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης της μαρίνας.
Η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας θα αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης, καθιστώντας την Ιτέα ως σημείο αναφοράς για την προώθηση του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού και θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά κάνουν μπράβο !!! Η Ναυπακτος κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ .
    Όλες οι γύρω περιοχές αξιοποιούν με κάθε τρόπο το πλεονέκτημα να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα κατασκευάζοντας μαρίνες τουριστικά καταφύγια και η Ναυπακτος ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...