Κι έσονται οι δύο εις σάρκαν τρείς !!!

 γράφει ο nafpakt-IOS…

Xώρισαν οι δρόμοι Γούλα – Μπουλέ. Επέλεξε τον δρόμο της καρδιάς του ο πρώτος σύμφωνα με το κοινό ανακοινωθέν

Τι λέει το δελτίο τύπου του δήμου για τις αλλαγές στη σύνθεση των Αντιδημάρχων.

Με μια λιτή ανακοίνωση από πλευράς δήμου για τις αλλαγές στις αντιδημαρχίες επιχειρείται να κλείσει το θέμα της παραίτησης Γούλα από τη θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών.

Τη θέση του σύμφωνα με τα γραφόμενα (γιατί δεν ήμασταν παρόντες ως nafpaktianews στην κοινή ανακοίνωση – δήλωση που παραχώρησαν Δήμαρχος και πρώην αντιδήμαρχος για να μπορούμε να έχουμε και εικόνα από την κοινή δήλωση… γιατί άραγε; ) καταλαμβάνει η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος πολιτισμού (και μπορώ να πω έως ένα βαθμό πετυχημένη στον τομέα της ) Μ. Ζιαμπάρα, Τη θέση τώρα της κ.Ζιαμπάρα αναλαμβάνει ο κ. Σταυρόπουλος των οικονομικών και διοικιτικών υπηρεσιών αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ. Εδώ επιχειρείται δια της απομακρύνσεως Σταυρόπουλου και ένα άλλο. Το να εκτονώσει ο δήμαρχος την κατάσταση που επικρατεί τελευταία στην επιχείρηση, μετά το θόρυβο που σηκώθηκε σχετικά με τους αυξημένους λογαριασμούς νερού, κάτι που όπως  φαίνεται και αναλογιζόμενοι την οικονομική συγκυρία θα στοιχίσει στον δήμαρχο. Στη ΔΕΥΑΝ υπάρχουν επίσης προβλήματα με τις συνεχείς διακοπές νερού σε διάφορα τμήματα της πόλης το τελευταίο διάστημα και γενικά φαίνεται να είναι μια υπηρεσία που θέλει να ανανεώσει. Αυτό το ρόλο σύμφωνα με το δήμαρχο έρχεται να καλύψει ο τρίτος της παρέας ο δημοτικός σύμβουλος της  πλειοψηφίας και πιστός φίλος του δημάρχου Δ. Καρκατσούλης, αφού τον επέλεξε να ηγηθεί  της δύσκολης θέσης του προέδρου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ανακοινωθέν του δήμου:

 Σε μια πολύ προσωπική – ανθρώπινη στιγμή της ζωής του ο Γιώργος Γούλας,  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών μου ζήτησε να τον απαλλάξω από τα καθήκοντά του αφού για σημαντικό χρόνο  προσωπικοί του λόγοι δεν θα του επιτρέπουν  να βοηθήσει το Δήμο από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Έκανα δεκτό το αίτημά του και με Απόφαση Δημάρχου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών η κ. Μαρία Ζιαμπάρα.

Ο κ. Δημήτρης Καρκατσούλης ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών με παράλληλη ευθύνη στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΝ.

Τον τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων που είχε η κ. Ζιαμπάρα, αναλαμβάνει ο Αντιδήμαρχος κ. Σταυρόπουλος Κων/νος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γούλα για την προσφορά του και να του ευχηθώ κάθε ευτυχία στη νέα του ζωή που αρχίζει από το προσεχές Σάββατο.

  Ναύπακτος 17-7-2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΕΣ

Συνάγεται λοπόν το συμπέρασμα ότι ο κύριος λόγος που ο Γ. Γούλας παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου είναι το στεφάνι που θα βάλει (και του ευχόμαστε ολόψυχα να ευτυχήσει) στην αγαπημένη του.

Συμπέρασμα 1.

Ποτέ πια ανύπαντροι αντιδήμαρχοι.

Συμπέρασμα 2.

Οι αντιδημαρχίες είναι για πρόσωπα με σταθερές οικογενειακές σχέσεις και κατόπιν έγγραφης αδείας της συζύγου.

Ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω πως από ένα στεφάνι θα υπήρχαν τόσες πολλές ανακατατάξεις στις θέσεις των αντιδημάρχων.Συνήθως οι θέσεις αυτές ενισχύονται έπειτα από τέτοια ευχάριστα γεγονότα.Όμως έδειξε η κατάσταση ότι μπορεί για μερικούς ο πονοκέφαλος να είναι ευχάριστος,για άλλους όμως να είναι δυσ-άρεστος.Όπως και δυσ-αρεστός θα μπορούσε να αισθάνεται ο Γιώργος στη δημοτική ομάδα που υποστήριξε προεκλογικά από την μεριά Νταουσάνη,μετά και την επιδείνωση των σχέσεων του τελευταίου με τον δήμαρχο.Το ζήτημα είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Νταουσάνης επιχειρεί θεαματική είσοδο στα δημοτικά πράγματα της πόλης δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει και λόγο και ισχύ να μπορεί να επιρρεάζει.

Από μας που ολόψυχα ευχόμαστε στον αγαπητό Γιώργο απ’ όποια θέση κι αν επιλέξει στο μέλλον σίγουρα θα πετύχει τα καλύτερα, ευχόμαστε επίσης να καλούμαστε επί ίσοις όροις  στις συνεντεύξεις και τις ανακοινώσεις (δεν έχουμε άλλωστε να μοιράσουμε τίποτα) και τέλος στις νέες τοποθετήσεις των αντι- καλά κουράγια και καλή επιτυχία επ’αγαθώ της κοινωνίας μας….

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στα προβλήματα….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...