ΚΚΕ_Σχόλιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας για την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για την επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

«Τη λύση για τα Νοσοκομεία και την Υγεία του, ο λαός του νομού, θα τη δώσει με το δικό του αγώνα κόντρα, σε όσους ευθύνονται διαχρονικά για τη σημερινή κατάσταση!»

Τα δυο Νοσοκομεία, σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, βρίσκονται για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια στα πρόθυρα κατάρρευσης, με τους υγειονομικούς να στενάζουν και τους κατοίκους να αγανακτούν, βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να βρουν την υγειά τους.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση κάνει περατζάδες στο νομό και δεν δίνει καμία ουσιαστική απάντηση στα μεγάλα προβλήματα της υγείας στο νομό. Δε δίνει καμία απάντηση στα ερωτήματα που έθεσαν οι υγειονομικοί των Νοσοκομείων, το προηγούμενο διάστημα, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο νομό, μέσα από τους φορείς τους.

Η στάση της κυβέρνησης είναι προκλητική και υποκριτική, αφού φέρει την πρώτη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση.

Όσο για τους όψιμους υποστηρικτές της δημόσιας υγείας, των «προοδευτικών» και σοσιαλδημοκρατικών κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, να τους θυμίσουμε ότι ως κυβέρνηση περιέκοψαν κατά 40% (800 εκατ. ευρώ) την κρατική επιχορήγηση στα Νοσοκομεία σε 4 χρόνια, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην κυβέρνηση της ΝΔ, που συνέχισε στον ίδιο δρόμο.

Το ΚΚΕ αναδεικνύει σταθερά τα προβλήματα στα δυο Νοσοκομεία, όπως με τις πρόσφατες ερωτήσεις που κατέθεσε στη βουλή και αναμένει τις απαντήσεις του Υπουργείου και της Κυβέρνησης.

Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, ο λαός του νομού, δεν πρέπει να το αφήσει στα χέρια όσων με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας, έχουν δώσει χώρο στους επιχειρηματίες της υγείας και τα κέρδη τους.

Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού, να διεκδικήσει και να δώσει λύσει για την Υγεία του, που να αρμόζει στο επίπεδο της επιστήμης και της ιατρικής τεχνολογίας, σήμερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...