“Κλαίει” το Χόλιγουντ μετά τη νίκη του Τραμπ: Κλάματα και αναρτήσεις απογοήτευσης

Σοκ υπέτησαν διάσημες προσωπικότητες, πολλές εκ των οποίων είχαν ταχθεί ενεργά στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον,  από τη νίκη ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, η Λέιντι Γκάγκα απηύθυνε έκκληση να επικρατήσει καλοσύνη, η Μάιλι Σάιρους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαντόνα υποσχέθηκε να μην εγκαταλείψει ποτέ τον αγώνα και η Κέιτ Πέρι προέτρεψε τους Αμερικανούς να σταματήσουν να οδύρονται, αφού ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να αφήσει άφωνη την διεθνή κοινότητα επικρατώντας του φαβορί, κατά τις δημοσκοπήσεις, των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Όπως βλέπετε, με δάκρυα στα μάτια, η Μάιλι Σάιρους ανήρτησε ένα βίντεο στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σήμερα όπου επισήμανε ότι δεν είχε κοιμηθεί εξαιτίας της ήττας της Χίλαρι Κλίντον. 

Ωστόσο, η 23χρονη τραγουδίστρια, η οποία νωρίτερα αυτόν το μήνα είχε δηλώσει ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα εάν κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, απηύθυνε έκκληση για ενότητα και επισήμανε: «Ντόναλντ Τραμπ, σε αποδέχομαι ως Πρόεδρο των ΗΠΑ… Σε παρακαλώ συμπεριφέρσου στους πολίτες με συμπόνια και σεβασμό».

Η Λέιντι Γκάγκα πήγε έως τον ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν νωρίτερα σήμερα και ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου απεικονίζεται η ίδια να κρατάει μια αφίσα με το σύνθημα «Love trumps hate» (η αγάπη κερδίζει το μίσος).

Η Σερ, η οποία είχε πει ότι θα μετακόμιζε στον Δία στην περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ, έστειλε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το εξής μήνυμα: «Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Λυπάμαι για τους νέους». Η ίδια δεν ανέφερε εάν θα φύγει από τις ΗΠΑ.

Η Κέιτ Πέρι, η οποία τραγούδησε για την Χίλαρι Κλίντον σε πολλές προεκλογικές της συγκεντρώσεις, δήλωσε από την πλευρά της: «μην κάθεστε άπραγοι. Μην κλαίτε. Κινηθείτε. Δεν είμαστε ένα έθνος που θα επιτρέψουμε στο μίσος να μας οδηγεί».

«Μια νέα Φλόγα άναψε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τις προσπάθειες. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ» έγραψε η Μαντόνα στο Twitter.

Αλλά και η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, αν και Βρετανίδα, διαπληκτίστηκε στο Twitter με άλλους χρήστες καθώς προέτρεψε τους ακολούθους της να αντιπαρατεθούν στον «ρατσισμό, το μισογυνισμό και το μίσος».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...