Κλείνει η εφημερίδα “6 μέρες”

Κλείνει η εφημερίδα
Η διεύθυνση της εφημερίδας “6 Μέρες” προχωρά σε αναστολή της έκδοσης και του εβδομαδιαίου φύλλου. Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό στους δημοσιογράφους και το προσωπικό.
Υπενθυμίζεται πως εφημερίδα είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο, αρχικά σε καθημερινή βάση.
Όμως πριν λίγους μήνες αποφασίστηκε η πλήρης ανανέωσή της αλλά και η κυκλοφορία της ως σαββατιάτικο φύλλο, το οποίο όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα δεν “περπάτησε” τελικά.
Ο ίδιος ο εκδότης, ο Αντώνης Δελλατόλας είχε εμπλακεί στην υπόθεση του επιχειρηματία λαυρέντη Λαυρεντιάδη και κατηγορήθηκε για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ωστόσο πέτυχε να απεμπλακεί.
Η κατηγορία αφορούσε σε έμβασμα 500.000 ευρώ, το οποίο είχε δεχθεί τον Ιανουάριο του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας “Το Ποντίκι” από τον Πέτρο Κυριακίδη, έμβασμα που προερχόταν όμως από λογαριασμό σε κυπριακή τράπεζα του επιχειρηματία.
Ο κ. Δελλατόλας παρέδωσε στην ανακρίτρια όπου είχε κληθεί αντίγραφο ανέκλητης επιταγής ολόκληρου του επίμαχου ποσού με δικαιούχο για την είσπραξή του την Proton Bank.
Ο εκδότης έγραψε το παρακάτω μήνυμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ποντίκι”:
“”Αγαπητοί συνάδελφοι, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί από τον περασμένο Οκτώβρη για την έκδοση των “6μερών” δυστυχώς ξεπέρασε τις δυνάμεις μας και έφτασε στο τέλος της.
Παρά την σκληρή δουλειά μας δεν καταφέραμε να νικήσουμε τη δυσμενέστατη συγκυρία η οποία χτυπά με ιδιαίτερη ένταση και στο χώρο του Τύπου.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια και την καλή συνεργασία.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...