Κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου: Καλή η αναβάθμιση…Μήπως να φτιάξουμε πρώτα όσα υπάρχουν;

Εικόνες εγκατάλειψης εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αντιρρίου που δυστυχώς όσες φορές πηγαίνουμε να μεταδώσουμε παιχνίδι του Φαέθοντα βρίσκουμε ακόμη περισσότερες λάμπες καμένες και όλο αυτό είναι ορατό σε όσους παρακολουθούν από μακριά μέσω των ζωντανών μεταδόσεων του Nafpaktianews.gr.

Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο χωρίς κανείς να κάνει κάτι. Παρακολουθούμε το θέμα από την αρχή της σεζόν που ξεκινήσαμε τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων του Φαέθοντα και σε κάθε αγώνα είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε στους τηλεθεατές μας οταν μας ρωτούν γιατί είναι σκοτεινή η εικόνα.

Αυτό καταλαβαίνετε δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ναυπακτίας που αν μη τη άλλο θα μπορούσαν να είναι στολίδια και όχι να δίνουν αφορμή για σχόλια σε θεατές που παρακολουθούν και από τη Ναυπακτία αλλά και απο άλλες περιοχές.

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και δεν μιλάμε για σημαντικές παρεμβάσεις που θα πρέπει να κάνει ο Δήμος Ναυπακτίας…Καμιά λάμπα να αλλάξουμε!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...