Κληρονόμος βρήκε θησαυρό 4,5 εκατ. ευρώ στο νέο του σπίτι

Πόσοι είναι εκείνοι που κυνηγούν την τύχη τους παίζοντας τυχερά παιχνίδια; Αμέτρητοι. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουν καταφέρει. Ένας άνδρας στη Γαλλία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει την τύχη του στον τζόγο. Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε… λίγες ώρες, από μία απλή κληρονομιά. Πώς; Στο σπίτι-ερείπιο που κληρονόμησε, βρήκε -καθαρά από τύχη- έναν θησαυρό αξίας 4,5 εκατ. ευρώ! Πώς ονομάζεται; Κανείς δεν γνωρίζει, καθώς φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του…

Ο κληρονόμος έγινε κάτοχος του σπιτιού μετά το θάνατο συγγενή του. Πήγε, λοιπόν, στην περιοχή της Νορμανδίας, όπου βρισκόταν το οίκημα, για να ελέγξει. Κάνοντας την επιθεώρηση, θέλησε να μετακινήσει ορισμένα από τα έπιπλα. Τότε συνέβη. Κάτω από ένα έπιπλο βρήκε μία κάσα γεμάτη χρυσά νομίσματα! Η έκπληξή του ήταν τεράστια.

Καταλήφθηκε από μανία και άρχισε να ψάχνει όλο το σπίτι. Κάθε γωνιά, κάθε δωμάτιο, κάθε έπιπλο, κάθε κρυφή εσοχή. Το αποτέλεσμα; Πάνω από 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο χρυσές μπάρες και 37 χρυσές ράβδους, προέλευσης από τη δεκαετία του 1950-1960. Βρήκε χρυσά αντικείμενα σε όλα τα δωμάτια, ακόμη και στο μπάνιο.

Το σπίτι βρίσκεται στο Εβρέ της Νορμανδίας, στην ίδια περιοχή που έχουν βρεθεί ανάλογοι θησαυροί σε αρκετά οικήματα. Ο κληρονόμος έχει ήδη πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος του θησαυρού σε διάφορους συλλέκτες ή οίκους δημοπρασιών, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο την ανωνυμία του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...